Este convenabil sa ai ceasuri de perete in bucatarie. Nu trebuie sa-ti usuci mainile de fiecare data pentru a verifica ora de pe telefon.

Cu ceasuri de perete sub forma de decoratiuni, este convenabil sa controlezi procesul de gatit, asigurandu-te ca familia ia micul dejun la timp si nu intarzie la serviciu sau la scoala.

Cel mai convenabil loc pentru ceasuri de perete in bucatarii, este deasupra blatului. Pentru a privi cadranul, este suficient sa-ti ridici ochii.

Daca bucataria este combinata cu sufrageria, accesoriul poate fi agatat deasupra mesei sau in alt loc, dar astfel incat sa fie clar vizibil din zona de gatit si cand stai la masa.

Cum se potriveste un ceas de perete in interior?

In functie de dimensiunea, stilul, originalitatea executiei, decoratiunile de casa sub forma de ceasuri de perete, pot fi elemente independente de decor sau parte dintr-o compozitie.

Ceasurile moderne mari cu un design neobisnuit, arata cel mai bine ca elemente decorative dominante pe un perete gol.

Este mai bine sa plasezi obiecte mici printre alte decoratiuni de casa, pentru a realiza o compozitie interesanta.

Culoarea, materialul, textura ceasului ar trebui sa fie in armonie cu decorul si paleta generala de culori a interiorului.

Incearca sa nu plasezi ceasuri de perete moderne pe un fundal prea colorat, tapet 3D, deoarece se vor pierde pe fundal.

Nu ar trebui sa atarni un ceas printre rame foto, tablouri, postere, oglinzi, mai ales daca isi repeta forma.

Daca intentionezi sa faci din ceas un accent al interiorului, alege modele luminoase cu forma si designul original, sau picturi cu ceasuri, astfel incat sa atraga atentia imediat.

In ceea ce priveste dimensiunea ceasului, aceasta ar trebui sa fie proportionala nu doar cu camera, ci si cu obiectele care il inconjoara.

Atentie si la inaltimea accesoriului. Nu trebuie sa ridici prea mult capul pentru a vedea ora. Inaltimea optima este putin peste nivelul ochilor.

Pe langa ceasurile de perete traditionale, designerilor le place sa-si foloseasca creatiile sub forma de picturi cu ceasuri, pentru decoratiunile casei.

Picturile mari nu sunt potrivite pentru apartamente mici. Dar daca dimensiunea camerei o permite, picturile cu ceas in dimensiuni mari, vor arata minunat in sufragerie, birou, hol, dandu-le un farmec aparte.

Picturile cu ceas sunt mai potrivite pentru interioare clasice si eclectice. Nu se potrivesc bine cu designul modern, dar poti alege ceasuri de perete moderne in astfel de situatii.

Picturi cu ceasuri de perete

Picturile cu ceas de perete, pot fi folosite pentru a le oferi cadou pentru orice ocazie si pentru orice persoana.

Exista multe picturi cu ceasuri moderne de perete, culoare si dimensiuni. Un ceas sub forma de picturi, este un mecanism de ceas cu cadran imprimat oriunde pe produs, precum si incorporat nu numai intr-o pictura, ci si intr-o poza modulara sau intr-o poza intr-un cadru.

O solutie interesanta pentru decorarea camerelor, sunt picturile cu ceas modular. Acest lucru iti permite sa combini doua proprietati intr-un singur produs: functionalitatea si posibilitatea de a decora casa ingenios.

7 thoughts on “Ceasuri de perete moderne si picturi cu ceasuri sub forma de decoratiuni casa

  1. Sunt impresionat de calitatea informatiilor prezentate in acest articol. Autorul a facut o cercetare minutioasa si a reusit sa ofere dovezi solide pentru fiecare afirmatie facuta.

  2. Imi place cum articolul prezinta toate aspectele importante legate de subiect. Autorul a reusit sa ofere o perspectiva obiectiva si echilibrata, prezentand atat avantajele, cat si dezavantajele.

  3. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Am aflat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul depus de autor in a ne aduce informatii relevante.

  4. Articolul mi-a deschis ochii asupra unor aspecte pe care nu le luasem in considerare pana acum. Sunt recunoscator pentru informatiile oferite si pentru modul coerent in care au fost prezentate.

  5. Este remarcabil modul in care autorul a abordat subiectul si a prezentat informatiile. Am apreciat claritatea expunerii si modalitatea in care au fost structurate ideile. Un articol foarte util!

  6. Sunt impresionat de profunzimea subiectului tratat in acest articol. Am invatat multe lucruri noi si am acum o intelegere mai buna a temei discutate. Felicitari autorului pentru munca depusa!

  7. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a facut o cercetare amanuntita si a prezentat informatiile intr-un mod accesibil cititorilor.

Comments are closed.