Indiferent de motivele pentru care alegem sa ne vopsim parul, cert este faptul ca ori de cate ori iesim de la salon cu o coafura noua, avem o stare de spirit pozitiva si ne simtim mult mai bine in pielea noastra.

Este firesc avand in vedere ca parul are o pondere foarte importanta atunci cand vine vorba despre imaginea personala. Pastrarea pentru vreme indelungata a culorii este in general un proces ce presupune o ingrijire corecta a parului, aspect de care uitam de foarte multe ori.

Cert insa este faptul ca parul vopsit necesita mai multa atentie pentru a-si pastra stralucirea, iar vestea buna este aceea ca in prezent dispunem de toate solutiile necesare pentru a obtine rezultate incredibile.

Simpla spalare a parului nu este un lucru suficient pentru a putea vorbi despre o ingrijire corecta (este chiar nerecomandat a se spala foarte des), ci la mijloc este vorba despre un intreg proces.

De la clasica vopsea de par si pana la tratamentele specifice, toate aceste lucruri pot influenta sanatatea parului si implicit aspectul acestuia. Iata asadar cum iti ingrijesti in mod corect parul vopsit si de ce este important sa alegi o vopsea de par de calitate.

Foloseste o vopsea de calitate

O vopsea de calitate nu doar ca iti va garanta o culoare deosebita, insa este una care va rezista pentru vreme mai indelungata. O vopsea de calitate este una care nu are in componenta ei substante ce pot duce la degradarea firului de par.

Din acest motiv, procesul de selectie al unei vopsele de par potrivite este unul pe care ar trebui sa il tratezi cu maxima atentie pentru a avea parte de rezultate deosebite.

Evitarea utilizarii in exces a produselor pentru coafat

Obtinerea unei coafuri perfecte presupune de cele mai multe ori utilizarea unor produse electrice pentru coafat. Ceea ce nu avem in vedere insa, este faptul ca utilizate in exces, acestea pot duce la pierderea intensitatii culorii, dar si la degradarea parului.

Recomandarea este aceea de a limita pe cat posibil utilizarea produselor electrice pentru coafare, indiferent ca este vorba despre uscator, placa de par sau ondulator.

Alege sampon si balsam potrivit pentru tipul tau de par

Dincolo de faptul ca samponul si balsamul trebuie sa aiba o calitate superioara, concomitent este indicat sa se tina cont si de tipul de par.

Este de prisos sa alegi un sampon sau un balsam intens hidratant in situatia unui par gras, la fel cum produsele special concepute pentru regenerare nu sunt potrivite in cazul unui par complet sanatos.

Asadar, asigura-te ca alegi cu mare atentie produsele pentru ingrijirea parului. In situatia parului vopsit este indicat sa alegi sampon si balsam special concepute pentru parul vopsit, astfel incat sa nu existe un impact negativ asupra culorii.

Utilizeaza masti si tratamente pentru par vopsit

Mastile ti tratamentele nu reprezinta vreo moda sau un moft, ci o cale prin care poti avea grija atat de culoarea parului, cat si de sanatatea acestuia.

In prezent exista numeroase masti si tratamente pentru parul vopsit, astfel ca nu ramane decat sa tii cont de tipul de par de care dispui si sa tii cu strictete cont de probleme acestuia daca este cazul.
 
 

7 thoughts on “De ce sa alegi o vopsea de par de calitate si cum ingrijesti corect parul vopsit?

  1. Este impresionant cat de bine documentat este acest articol. Autorul a prezentat date si statistici relevante pentru subiectul tratat, ceea ce demonstreaza profunzimea cercetarii sale.

  2. Un aspect care mi-a atras atentia a fost analiza detaliata a problemelor discutate in articol. Autorul a abordat diverse perspective si a oferit solutii concrete, ceea ce mi s-a parut foarte util.

  3. Mi-a placut modul in care autorul a structurat articolul, facandu-l usor de urmarit si inteles. Exemplele si explicatiile au fost foarte relevante si au adus claritate asupra subiectului.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ. Am invatat multe lucruri noi despre subiectul abordat si apreciez efortul autorului de a aduce aceste informatii la noi.

  5. In concluzie, acest articol reprezinta o resursa de incredere pentru cei interesati de subiectul respectiv. Recomand cu caldura lectura acestui material care ofera perspective noi si interesante.

  6. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si a structurat informatiile prezentate. Este evident ca s-a documentat temeinic si a pus la dispozitie cititorilor o analiza detaliata.

  7. Articolul de pe site-ul Maboco.ro este extrem de interesant, prezentand informatii valoroase despre un subiect important. Autorul a reusit sa aduca in prim-plan aspecte relevante si argumente solide.

Comments are closed.