Poti alege o masa de toaleta care sa iti schimbe complet aspectul dormitorului si sa il faca sa arate tot timpul bine. O masa de toaleta cu lumini este perfecta in momentul in care vrei sa sporesti functionalitatea spatiului.

Inainte de a intra in motivul utilizarii actuale a machiajului de catre femei, trebuie remarcat faptul ca multi oameni nevoie de el pentru a se exprima, altii pot atenua depresia cauzata de semnele tratamentului pentru diverse boli, iar altora li se ofera posibilitatea de a camufla cosurile generate de acnee sau de alte probleme de sanatate.

Machiajul are functii multiple, fiind prezent si in mediul artistic, iar pentru a fi aplicat corect este nevoie de o masa de toaleta.

Scurta nota istorica

Vom evita sa facem o calatorie atenta prin originea si evolutia machiajului, dar este necesar sa evidentiem un moment istoric care a configurat un punct de cotitura pentru conceptia sa.

Acel moment are un nume si a fost inventat in anii ’30 de psihoanalistul John Carl Flügel. Se numeste „Marea Renuntare masculina” si presupune respingerea pe care, dupa Revolutia Franceza, barbatii au aratat-o fata de nevoia de a fi frumosi . Si, in general, au trecut de la a fi obiecte de frumusete la a fi barbati mai functionali, cu aspiratii profesionale.

Masa de toaleta este acum locul de relaxare pentru pasionatii de make-up

Iti place sa te machiezi? Ai nevoie de o masa de toaleta doar pentru tine! Machiajul a fost, prin urmare, asociat femeilor, care in trecut obisnuiau sa fie acasa avand grija de copiii lor – nu aveau nimic altceva de facut – si au avut mai mult timp de petrecut pentru alte activitati, cum ar fi sa fie „frumoase” pentru sotii lor. Odata cu „Marea Renuntare”, moda tuturor tipurilor de podoabe masculine a fost eradicata.

De ce te machiezi? Probabil, raspunsurile tale sunt „pentru a arata bine” sau, pur si simplu, „pentru ca vrei”. Si asta e ceva minunat, de fapt, ca femei, avem tot dreptul sa „aratam bine” purtand machiaj.

Dar tocmai aici vrem sa ajungem: de ce arati mai bine cu machiajul preferat? De ce vrei sa te machiezi? Pentru a ne simti bine cu tine! Prin urmare, vei avea nevoie si de mediul potrivit pentru a te machia. Poti cumpara o masa de toaleta ieftina care sa iti ofere spatiul de care ai nevoie pentru a obtine machiajul preferat.

Chiar si atunci cand nu ai loc, tot poti sa te bazezi pe o masa de toaleta pe colt care sa nu ocupe mult spatiu si care sa arate mereu bine in camera ta. Mesele de toaleta stau cel mai bine in dormitoare sau in dressinguri, pentru ca acolo ai toate lucrurile tale.

Uneori vei avea tendinta sa folosesti si oglinda de la baie, dar cum aceasta camera nu este foarte luminoasa, cea mai buna solutie este sa apelezi la o masa dedicata, unde sa ai suficient de multa lumina pentru a vedea ce faci.

5 thoughts on “Mesele de toaleta – articole de mobilier despre confort si eleganta

  1. Am apreciat modul in care autorul a prezentat diferitele aspecte ale subiectului, aducand argumente solide si exemple relevante. De asemenea, am gasit utila sectiunea de concluzii care sintetizeaza informatiile prezentate si ofera o viziune de ansamblu asupra temei. Recomand acest articol tuturor celor interesati de subiect.

  2. Articolul este foarte informativ si detaliat, oferind o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa explice conceptele intr-un mod clar si usor de inteles, facand lectura placuta si captivanta. Ma bucur ca am descoperit acest site si voi reveni cu siguranta pentru alte articole interesante.

  3. Apreciez atentia acordata aspectelor tehnice si detalierilor relevante din articol. Este un material bine documentat si argumentat, care aduce valoare cititorilor interesati de subiect.

  4. Mi-a placut modul in care au fost prezentate exemplele practice din industrie, care au adus clarificari importante asupra temei discutate. Este evident ca autorul are cunostinte solide in domeniu.

  5. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva ampla asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa explice detaliat conceptele prezentate, facandu-le usor de inteles pentru cititori.

Comments are closed.